POZOR! Nově přidán víkend psích sportů 8.-10.7.2011

11.05.2011 12:45

 

    Víkend se psímy sporty ve Vrchlabí  8. až 10.7.2011

 

Co vás čeká? Tři dni ve kterých si budete moci vyzkoušet hned několik kynologických sportů. Přijeďte si užít hezký prodloužený víkend v  přírodě, ve společnosti dalších pejskařů.

Kde? V prostorách Vrchlabského Harta clubu  www.hartaclub.cz . V krásném prostředí podhůří Krkonoš. Hned za penzionem začíná les, přitom do centra Vrchlabí se dá dojít pěšky.

Čeká vás nabytý program, po kterém buou vaši psi příjemně unaveni. Výcvikem vás povede zkušená instruktorka Šimona Drábková. (mimo jiné Mistr ČR v dogdancingu, obedienci, flyballu a sportovní kynologii- stopy, poslušnost, obrana)

 

 

Program:

Pátek:

příjezd do 14:30 (po dohodě možno i později), ubytování

15:00 - 18:00 agility

18:00 - 19:00 posilování na mičích

večer beseda o klikr tréninku s praktickými ukázkami některých cviků

Sobota:

ráno stopy

dopoledne treibball

odpoledne dogdancing

večer beseda o dogdancingu: rozdělení divizí, náplň zkoušek, videoprojekce

časy budou upřesněny podle aktuálního počasí

Neděle:

dopoledne agility

odpoledne psí olympiáda pro všechny účastníky

(sprint, běh přes překážky, skok daleký a vysoký)

vyhlášení výsledků a odjezd

Všeobecné informace

Určeno pro psy všech plemen i kříženců od věku minimálně 8 měsíců. Nemusíte mít s uvedenými sporty prozatím žádné zkušenosti. Pes by měl však umět základní povely "sedni, lehni, vstaň", mít  přivolání  a umět povel zůstaň. Pokud bude třeba budou účastníci rozřazeni do dvou skupin na začátečníky a pokročilé.

Ubytování je v apartmánech v penzionu. Pokoje jsou plně vybavené, povlečení na peřinu a polštář si však  každý  přiveze své vlastní. K dispozici bude kuchyň včetně ledničky. Jídlo si každý zajišťuje sám. Ve Vrchlabí je mnoho podniků, kde je možno se najíst. nedaleko je supermarket. Je možné si objednat i obědy či večeři přímo v místě.

Ve volných chvílých můžete využít služeb Harta clubu: tenisové kurty, sqasch a bowling. Zdrama je k dispozici bazén. Psi se mohou osvěžit v jezírku přímo na cvičebním place.

 

Za kolik?

Cena zahrnuje ubytování a výcvik. A činí 1890 Kč za osobu a jednoho cvičíciho psa. Druhý a další cvičící pes  1000 Kč. Doprovodná osoba bez psa 600 Kč.  Necičící pes 100Kč.

Přihlášky posílejte na email: simona@hafbezobav.cz

S příhláškou je potřeba zaplatit zálohu 500 kč za osobu. A to buď osobně nebo na účet 1012354193/0800

Na této adrese a nebo na telefonu 777077509, získáte i jakékoliv informace, které vás mohou zajímat. Další info na www.psitaborvrchlabi.webnode.cz

Potřeby pro výcvik:

 nezapomeňte obojek, vodítko (obojí i rezervní), oblíbenou hračku(y): míček, peška atd., hodně chutných pamlsků. Pokud vám dojdou na místě bude možné koupit sušené maso od Brita a domácí játrové sušenky pro psy.

Nejen na agility budete potřebovat vhodnou spotovní obuv. Kdo cvičí s klikrem samozřejmě si jej přibalí také :-)

V neposlední řadě nezapomeňte doma pelíšek, misky a krmení pro vašeho psa. Sami si vezměte plavky, ať ve volných chvílích můžete využít bazén. V restauraci penzionu je možné koupit nápoje: pivo, limo atd.